pesland.pl

PES6 default kitserver

Dyskusja na temat Pro Evolution Soccer 6
Avatar użytkownika
Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16749
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 15 sty 2016, 20:56
W obecnym sezonie gramy na podstawowej bazie danych, czyli default. Poniżej znajduje się kitserver w którym znajdziecie loga oraz stroje, a także PES6.exe odpowiadające za poprawne nazwy drużyn.

POBIERZ
*Posiadanie kitservera nie jest konieczne, można grać na czystej wersji gry.

Instalacja

1. PES6.exe wrzucamy do głównego folderu z grą (przykładowa ścieżka D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6) i podmieniamy z obecnym plikiem. Gotowe.
2. Jeśli masz obecnie zainstalowany kitserver to przejdź do podpunktu a), a jeśli nie miałeś to przejdź do podpunktu b).
a)Wchodzimy w kitserver (przykładowa ścieżka D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver), następnie odpalamy plik "setup" i klikamy przycisk "Remove" (jeśli przycisk nie jest podświetlony - szary - i nie możesz go wcisnąć, oznacza to, że kitserver został już odinstalowany). Teraz cofamy się do głównego folderu z grą i zmieniamy nazwę "kitserver" na np. "kitserver pesland patch" lub usuwamy go (to już Wasz wybór, w zależności czy macie zamiar korzystać jeszczekiedyś ze starego kitservera), a gdy już to zrobimy to zajmujemy się ściągniętym kitserverem z linku powyżej i przechodzimy do punktu b...
b)Po wypakowaniu, wklejamy do głównego folderu z grą (przykładowa ścieżka D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6). Pamiętaj, żeby zainstalować kitserver! Żeby to zrobić wchodzimy w D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver (przykładowa ścieżka), następnie odpalamy plik "setup" i klikamy przycisk "Install" (jeśli przycisk nie jest podświetlony - szary - i nie możesz go wcisnąć, oznacza to, że kitserver został już zainstalowany i nie musisz już nic więcej robić).

W razie problemów, proszę pisać w tym temacie. Postaram się pomóc
____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeśli komuś kamera jest za blisko i chciały ją sobie nienaturalnie oddalić, to wrzucam odpowiedni program:

POBIERZ

Instrukcja jest prosta. Wypakowujemy program, odpalamy pes6zoom, następnie Open pes6.exe, wskazujemy PES6.exe z głównego katalogu z grą, wpisujemy wartość w Desired Camera Zoom i klikamy Apply Zoom to pes6.exe. Finisz.
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN

JUNIOR
JUNIOR
Posty: 396
Dołączył(a): środa, 20 lis 2013, 22:10
Wiek: 23
Numer GG: 8480564
Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 15 sty 2016, 21:08
można prosic jeszcze o składy do normalnej gry z czystej wersji ? :)
Avatar użytkownika
Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16749
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 16 sty 2016, 02:00
Po wykonaniu powyzszej instrukcji, bedziesz mial default. Sklady mieszcza sie w kitserver/dat/0_text.afs jako plik unknow_00055. Brak tego pliku powoduje wczytanie podstawowej bazy gry. Jesli chcesz miec default offline to pamietaj jeszcze o skasowaniu Option File z Moje dokumenty.
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN
Avatar użytkownika
MŁODZIK
MŁODZIK
Posty: 112
Dołączył(a): poniedziałek, 14 wrz 2015, 21:02
Wiek: 26
Numer GG: 5777457
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 18 sty 2016, 12:42
ja po instalowaniu tego kitservera nie moge uruchomic pesa, tzn. gra wlacza sie, pojawia sie czarne okno na fullscreenie, pozniej nagle robi sie mniejsze okno, znowu fullscreen i tak w kolko
Avatar użytkownika
PSUJA
PSUJA
Posty: 6295
Dołączył(a): sobota, 19 sty 2008, 17:38
Skąd: Łódź
Wiek: 41
PSN: Test
Numer GG: 3191501
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 18 sty 2016, 13:24
w katalogu kitservera jest plik "kload", wpisz w nim Twoją natywna rozdzielczość (domyślnie chyba jest 1600 x 900)

dx.fullscreen.width = 1600
dx.fullscreen.height = 900
KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste"
Avatar użytkownika
Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16749
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 18 sty 2016, 13:26
Otwórz notatnikiem plik kload i zmień wartości:

dx.fullscreen.width = 1600
dx.fullscreen.height = 900

na

dx.fullscreen.width = 0
dx.fullscreen.height = 0

edit; Widzę, że wcrew mnie uprzedził :) Jeśli masz niestandardową rozdziałkę, której nie można ustawić w opcjach to zrób tak jak wcrew mówi.
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN
Avatar użytkownika
MŁODZIK
MŁODZIK
Posty: 112
Dołączył(a): poniedziałek, 14 wrz 2015, 21:02
Wiek: 26
Numer GG: 5777457
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 18 sty 2016, 13:54
dzieki Panowie dziala elegancko :]

Powrót do PES6



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron
JESTEŚ TU FORUM DYSKUSJE PES6 PES6 default kitserver